Site-ul nostru este: https://ursitoarezurli.ro.

SoulVibes srl, CUI 38467683, J26/1974/2017, cu sediul în strada Pandurilor nr.27, ap.5, Târgu Mureș, jud. Mureș, telefon 0728.143.168, email: rezervari@ursitoarezurli.ro, deține drepturile complete și depline asupra site-ului, inclusiv asupra informațiilor prezentate pe acesta.

Imaginile și informațiile prezentate pe site au caracter orientativ și nu crează o obligație ulterioară din partea noastră.

Ce date personale colectăm și de ce le colectam?

Formularul de contact

Atunci când completați formularul de contact de pe site-ul nostru, trebuie să introduceți numele dumneavoastră, adresa de email și opțional, numărul de telefon. Aceste date vor fi folosite numai pentru a asigura o comunicare eficientă cu dumneavoastră, în scopul încheierii contractului. Atunci cand eventualul contract, conform prevederilor, va fi considerat finalizat, datele dumneavoastra vor fi sterse din baza noastră de date. În cazul în care, în urma comunicării, nu se ajunge la încheierea unui contract, datele înregistrate de către dumneavoastră vor fi șterse după 30 de zile. 

Furnizarea datelor este voluntară, fapt confirmat de către dumneavoastră, la completarea formularului de contact.

Conținut încorporat de pe alte site-uri.

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de ex. Videoclipuri, imagini, articole, etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri Web se comportă exact în același mod ca și în cazul în care vizitatorul a accesat acel site web. Aceste site-uri web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze module cookie, să încorporeze urmărirea terță parte și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat (ă) la site-ul respectiv.

Dacă doriți informații suplimentare, ne puteți contacta pe email, la adresa andrea[@]ursitoarezurli[.ro]

Call Now ButtonSuna acum